RL_House_01_800x445.jpg

Designed by Guilherme Torres, this Project RLHouse is a 1,560 square feet contemporary apartment located in Curitiba, Brazil. The owners wanted to transform the traditional look of their old home into something more modern and lively.



Below is the official project description from the designers:
“The base for the decoration was the fusion of polymer cement, minty and blue colors and the use of a whole wall covered in pinus, a wood that has virtually no commercial value in Brazil. Another high point of the project was to expose the structural column right in the entrance door, composing a beautiful set with the dinner table. The kitchen received furniture in black lacquer, counter-tops in Corian and Smeg home appliances. An important point is: all the main pieces such as tables, sideboards and sofa are designed by the architect”.